Żydowska kuchnia

SZEF KUCHNI POLECA

Gazpacho ze świeżych pomidorów, papryki i ogórków

12zł

  Hajfa grzybowa z kaszą gryczaną zapiekana pod serem pleśniowym

20zł

  Udko po żydowsku nadziane pastą z cukinii w sosie rozmarynowymi z pieczonymi ziemniakami i letnią sałatką

28zł
  Pstrąg pieczony w ziołach podany z pieczonymi ziemniakami

i sałatką z rukoli

33zł

Banan zapiekany w skórce z sosem adwokatowym i gałką lodów waniliowych

Aktualności

Z przyjemnością pragniemy zaprosić Państwa do wypróbowania naszych nowych smakołyków! Oto przed Państwem  Falafel!

Pyszne danie z ciecierzycy, podawane w towarzystwie trzech sosów i mixu sałat, polecane nie tylko dla wegetarian, ale także dla miłośników niebanalnych dań.

W tym tygodniu Państwa podniebienie pieścić będzie również delikatna zupa-krem z dyni oprószona słonecznikiem.

Jako, że południa nadal są gorące, a wieczory chłodne przygotujemy dla Państwa również nowe napoje orzeźwiające, a także niezmiennie rozgrzewającą ciało i zmysły herbatke Sarah.

Serdecznie zapraszamy!